Magero Buscamper Verhuur gaat samenwerking aan met Tom Coronel

Tom Coronel, ondernemer en autoroureur, was direct gefascineerd van onze buscampers na een toevallige ontmoeting tussen hem en één van onze huurders bij een tankstation in Zwitserland.

Na telefonisch contact en een fysieke ontmoeting zijn de twee partijen een overeenkomst met elkaar aangegaan en huurt Tom Coronel een buscamper van Magero Buscamper Verhuur voor drie maanden om naar zijn eigen races in Europa te gaan.

Gerard & Robin: “Voor ons is dit een mooie kans om ons jonge bedrijf in de markt te zetten en te werken aan verdere naamsbekendheid. Ook het kijkje in de racewereld wat we hier mee krijgen is bijzonder fascinerend.”

Tom Coronel start in augustus – na een lange gedwongen pauze – aan de TCR Europe Touring Car Series in het Zuid-Franse Le Castellet op het Circuit Paul Richard. Tom is blij dat er een einde kwam aan de gedwongen pauze, natuurlijk waren de sim-evenementen een prima vervanging, maar voor hem gaat er toch niets boven het echte racen in een auto met vier wielen.

Opnieuw kan Tom rekenen op de actieve ondersteuning van zijn jarenlange partners, aangevoerd door DHL. “Zeker in moeilijke tijden als nu doet het goed om te weten dat zulke partijen achter me blijven staan. Daarnaast hebben we voor dit seizoen zelfs enkele nieuwe partners mogen verwelkomen”, aldus de coureur.

Tom Coronel wordt in de FIA TCR Europe Touring Car Series 2020 gesteund door: DHL, Eurol Lubricants, Tricorp Workwear, ERU Prestige Kaas voor Kerels, Ireckonu, Business Data Challengers, Bouwgroep Dijkstra Draisma, RAM Mounts, Intrax Suspension Technology, 4.Brands, ASC Group, P1 Advanced Racewear, Super-B, CM, Copernica en Magero Buscamperverhuur.

Lees hier het hele nieuwsbericht: https://tomcoronel.nl/tom-coronel-start-in-tcr-europe-met-dhl-honda-civic-type-r/