Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bij de boeking dien je een aanbetaling te doen van 25% van de huursom. Het resterende bedrag dien je uiterlijk 6 weken voor vertrek volledig betaald te hebben.

Ja, wij berekenen per huurperiode éénmalig € 75,- voor het wassen van de buitenzijde.

Magero Buscamper Verhuur V.O.F. hanteert een borgsom/eigen risico van € 1.000. U dient deze borgsom uiterlijk 6 weken voor vertrek te hebben voldaan, tegelijkertijd met de laatste termijn van de huursom. U ontvangt de borg retour binnen 4 weken na eventuele verrekening van de kosten zoals ze genoemd staan in onze algemene voorwaarden. Uiteraard blijf je verantwoordelijk voor boetes en kosten die achteraf binnen komen.

Zie ook onze algemene voorwaarden.

Ja, de eerste 1500km per week zijn inbegrepen in de huurprijs. Daarboven wordt er € 0,20 per kilometer in rekening gebracht.

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan in onze campers.

De camper mag alleen worden bestuurd door bestuurders van 25 jaar of ouder die minstens 5 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B en geen ontzegging van de rijbevoegdheid hebben gehad.

Samen zetten we de namen van de bestuurders en de rijbewijsnummers op het ingebruikname formulier. Deze personen mogen de camper besturen tijdens de huurperiode. 

Ja, de camper is voorzien van een complete inventaris. Klik hier voor de inventarislijst.

Ja, dat kan. Je mag echter niet met de camper op wintersport. We hebben een speciale aanbieding, als je wilt overwinteren in de zon, in de maanden december, januari en februari. Zie onze verhuurtarieven voor meer informatie.

De verhuurperiodes lopen van vrijdag vanaf 16.00u tot en met vrijdag 10.00u.