Zet je camper net niet waterpas

Je zult het veel campers zien doen, waterpas staan. Niets is namelijk zo frustrerend dan een camper die scheef staat of wiebelt. Als je de camper niet waterpas zet, dan wordt je de volgende dag ook wakker met spierpijn. Als je scheef staat dan glij je namelijk naar beneden in je bed, je bent dan de hele nacht bezig met het corrigeren om goed te liggen. 

Met behulp van een waterpas, ga je proberen om zo recht mogelijk te staan. Zorg er wel voor dat je net niet waterpas staat, anders blijven er namelijk plassen met water op het dak staan.

Zorg dat je hoofd net iets hoger ligt, of de achterkant net iets omhoog staat. Zo loopt het water altijd weg en voorkom je eventuele lekkages.

Bij de inventaris van de buscampers van Magero Buscamper Verhuur zitten oprijblokken. Deze oprijblokken kun je onder de banden zetten waarmee je de camper net niet waterpas kunt zetten. Het vereist wel enige stuurkunst en handigheid. Wij raden daarom altijd aan om iemand te vragen die de blokken in de gaten houdt en instructies geeft.