Camper rondreis door Zweden, Lapland en Noorwegen

In 2018 hebben Gerard en Marlies een prachtige rondreis gemaakt door Zweden en Noorwegen. Gerard en Marlies zijn op verschillende plekken geweest met elk hun eigen verhaal. Tijdens de rondreis zijn ze met de camper begonnen in Zweden. Ze zijn dwars door Lapland getrokken, waar ze heel veel rendieren hebben gezie. Daarna hebben ze Noorwegen ontdekt, vanaf het hoge noorden tot en met het zuiden van Noorwegen.

Ze zijn tot bijna het meest noordelijke puntje van het vasteland van Europa geweest; Gamvik. Ook hebben ze een bezoek gebracht aan de Russische grens in de buurt van het plaatsje Kirkenes.

Eveneens is de prachtige boottocht in de Lofoten van Sørvågen naar Bodø een absoluut hoogtepunt geweest van deze zeer indrukwekkende rondreis.

Ook de verschillende fjorden in Noorwegen en natuurlijk het spotten van walvissen zijn absolute must-do’s als je met de camper dit soort rondreizen maakt.

Als je bij Magero Buscampers een buscamper boekt en je laat ons weten dat je geïnteresseerd bent in deze rondreis, dan ontvang je van ons alle informatie tot in de details. Zodat jullie, net zo als Gerard en Marlies, een fantastische tijd gaan beleven in Zweden en Noorwegen!

Begin je reis hier ...

#ontdekdewereld